Declaration of Conformity DoC
FDA Polyurethane Compliance | Food-Contact TPU Sleeves (21 CFR 177.2600, EU 10/2011) | SOSHH

FDA Polyurethane Compliance | Food-Contact TPU Sleeves (21 CFR 177.2600, EU 10/2011) | SOSHH

Is polyurethane food-contact safe? Yes — polyether TPU meets FDA 21 CFR 177.2600 extractives limits and EU 10/2011. Operating range -30°C to +85°C, CIP to +85°C. Compliance guide for powder-handling sleeves.

READ MORE...
FDA Polyurethane Compliance | Food-Contact TPU Sleeves (21 CFR 177.2600, EU 10/2011) | SOSHH

FDA Polyurethane Compliance | Food-Contact TPU Sleeves (21 CFR 177.2600, EU 10/2011) | SOSHH

Is polyurethane food-contact safe? Yes — polyether TPU meets FDA 21 CFR 177.2600 extractives limits and EU 10/2011. Operating range -30°C to +85°C, CIP to +85°C. Compliance guide for powder-handling sleeves.

READ MORE...
0
Inquire for more cooperation or product information.
We will contact you within 1 working day, please check your email.
Name
Mail
Mobile phone
Message
Send

SOSHH

We reply immediately
Welcome to our website. Ask us anything 🎉

Start Chat with: